Internetul şi liniile telefonice, întrerupte din nou în Fâşia Gaza, anunţă operatorul palestinian PalTel

Internetul şi liniile telefonice, întrerupte din nou în Fâşia Gaza, anunţă operatorul palestinian PalTel

Liniile telefonice şi conexiunea de internet în Fâşia Gaza au fost tăiate duminică seara de către Israel, pentru a treia oară de la începutul războiului pe 7 octombrie, a anunţat operatorul palestinian PalTel, citat de AFP şi Reuters.

Fâșia Gaza FOTO Profimedia

'Anunţăm cu regret tăierea totală a comunicaţiilor şi serviciilor de internet în Gaza după ce partea israeliană a debranşat serverele', a indicat PalTel într-un comunicat.

Guvernul Hamas a suspendat evacuarea de cetăţeni străini şi cu dublă cetăţenie spre Egipt, din cauza refuzului Israelului de a lăsa să plece răniţi palestinieni spre spitale egiptene. "Niciun deţinător de paşaport străin nu va putea părăsi Fâşia Gaza înainte ca răniţii care trebuie să fie evacuaţi din spitalele din nordul Fâşiei Gaza să poată fi transportaţi spre terminalul de la Rafah", punct de trecere între teritoriul palestinian şi Egipt, a declarat sâmbătă un responsabil palestinian.

Totodată, purtătorul de cuvânt al Brigăzilor Al Qassam, Abu Obeida, a anunţat că atacurile Israelului împotriva Fâşiei Gaza au provocat moartea a peste 60 de ostatici. "Din 7 octombrie până în prezent, bombardamentul sionist barbar al Gazei a provocat pierderea a peste 60 de prizonieri inamici", a declarat purtătorul de cuvânt al aripii armate a grupării islamiste Hamas.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?