Interviul care l-a scos din sărite pe Adi Despot. De ce se scuză după 15 ani VIDEO

Interviul care l-a scos din sărite pe Adi Despot. De ce se scuză după 15 ani VIDEO

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adi Despot, solistul formației Vița de Vie a spus ce l-a deranjat în 2008 în timpul unui interviu care a devenit viral în mediul online.

Artistul a mărturisit că și acum, după 15 ani, îi pare rău de acel moment, dar totodată a precizat că are o mare durere: nu suportă lipsa de profesionalism a oamenilor din industria muzicală și a reporterilor de gen pe muzică, relatează kanald.ro

Adi Despot FOTO Adevărul

"Nu mi-a plăcut niciodată să mă fac remarcat prin orice altceva decât prin muzică și oricât de funny și de proverbial a rămas acest moment cred că sunt singurul căruia îi pare rău că s-a întâmplat dintr-o singură perspectivă și anume așa cum spuneam mai devreme nu-mi doresc să fac rău nimănui și dacă prin ce am făcut și ce s-a întâmplat i-am produs vreo neplăcere sau vreun rău respectivei domnișoare îmi pare rău!”.

Interviul pe care i l-a luat o reporteriță distrată și care punea întrebări, unele fără sens, după cum susține artistul, l-a enervat la culme. În final, Despot nu mai suportă și răbufnește, scăpând o înjurătură: 3, în p..a mea!

Acest moment petrecut în 2008 a ajuns pe internet, după ce cameramanul care a filmat a ajuns în redacție, l-a descărcat și l-a urcat în mediul online. Despot era la acea vreme jurat în cadrul emisiunii MegaStar de la Prima TV: "A două zi când am intrat la Prima am fost cumva primit în aplauze de către operatori! Cumva reușisem să răzbun tagma lor! Nu mi-a plăcut niciodată să mă fac remarcat prin orice altceva decât prin muzică" , a explicat Adi Despot.

A fost la Școala Vedetelor

Adrian Despot este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică rock din România. S-a născut în Felnac, Arad, pe 21 martie 1976 și este este compozitor, producător și estetician musical.

Acesta a absolvit secția de Pedagogie a Universității Naționale de Muzică din București, a fost absolvent SAE Institute (School of Audio Engineering)- Köln și este membru în Comisia de Specialitate a CREDIDAM (Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor interpreți).

În anul 1996, acesta a participat la un show de televiziune care a făcut mare audiență pe acea vreme la TVR, "Școala Vedetelor". La finalul aceluiași an a fost cooptat în trupa de rock Vița de Vie, fondată de către Sorin Tănase și Sorin Dănescu.

Trupa a semnat un contract cu Zone Records, și astfel a apărut pe piață primul album, „Rahova”. Trupa a lansat de-a lungul timpului albume precum: Rahova (1997), Fenomental (1999), Exxtra (2001), Doi (2002), 9704 (2004), Egon (2007), FETISH (2010), Acustic (2013).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...