Într-o vizită privată la Buckingham, Kevin Spacey s-a așezat pe tronul Elisabetei a II-a (presa britanică)

Într-o vizită privată la Buckingham, Kevin Spacey s-a așezat pe tronul Elisabetei a II-a (presa britanică)

Actorul american Kevin Spacey, aflat în centrul unui scandal pentru presupuse hărțuiri sexuale asupra unor tineri, a vizitat în particular, în urmă cu câțiva ani, Palatul Buckingham și a încălcat protocolul așezându-se pe tronul reginei Elisabeta a II-a, a dezvăluit duminică ziarul Sunday Time, citat de EFE.

Actorul a vizitat reședința oficială a familiei regale britanice, alături de fiul reginei, prințul Andrew, ducele de York, și a făcut mai multe fotografii așezat pe tron, subliniază ziarul britanic.

Vizita privată la palat a avut loc în perioada în care Spacey era director artistic al teatrului londonez Old Vic, post pe care l-a ocupat între 2004 și 2015, potrivit ziarului duminical.

Ziarul a ținut să precizeze că nu există motive să se creadă că prințul Andrew sau personalul palatului ar fi fost la curent cu acuzațiile de hărțuire sexuale la adresa actorului.

"Apropierea de tron nu este un lucru permis. Dacă vreun membru al personalului (Palatului) face acest lucru, s-ar lua măsuri disciplinare", a declarat o persoană care știa despre acest incident.

În sala tronului se află fotoliul realizat special pentru încoronarea reginei Elisabeta a II-a în 1953, în cadrul ceremoniei desfășurate la catedrala Westminster Abbey, la un an după moartea tatălui său, regele George al VI-lea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria