Întrebare și răspuns. Poate un CĂCAT să PUPE-N CUR? Da, CHIRIEAC pe Dragnea!

Întrebare și răspuns. Poate un CĂCAT să PUPE-N CUR? Da, CHIRIEAC pe Dragnea!

Întrebarea dacă un căcat poate să pupe-n și-a găsit răspuns! Este ceea ce i-a făcut, în direct, Bogdan Chirieac lui Liviu Dragnea. Bogdan Chirieac i-a dedicat un val de osanale presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in timp ce se afla invitat la Romania TV. ”Condamnarea domnului Dragnea il onoreaza pe domnul Dragnea”, a spus „analistul!.

”Condamnarea domnului Dragnea il onoreaza pe domnul Dragnea. El a fost condamnat fiindca a vrut sa inchida o epoca de teroare pentru Romania, mai devreme. Si 8,4 milioane de oameni au votat la acel referendum. Faptul ca l-au condamnat numai pe Dragnea tine de justitia din acel moment, justitie care va fi probabil reevaluata.

Mie, fara sa fiu jurist, mi se pare ca legea este neconstitutionala. Un om condamnat nu poate sa faca parte din Guvernul Romaniei. Dar daca omul acela a fost condamnat in urma unui accident de circulatie total nefericit si a primit o condamnare cu suspendare, acum nu stiu cati ani, nu poate face parte din Guvern?

Instanta de Judecata are datoria sa prevada ca o persoana nu are acces la anumite drepturi. Cred ca este neconstitutional ca o persoana condamnata sa nu mai aiba dreptul toata viata sa aleaga, sa fie aleasa, sa faca parte dintr-un Guvern, sa faca parte din administratia locala, sa faca ceea ce doreste. Dupa ispasirea unei pedepse, un om trebuie sa se bucure de absolut toate drepturile, chiar si in cazul infractiunilor celor mai grave. A facut 20 de ani puscarie, cand iese omul, are drepturile oricarui cetatean.

Dar deocamdata legea este asa cum am vazut-o, interzicerea dreptului de a face parte din Guvern pentru o persoana condamnata, chiar pe nedrept cum e Liviu Dragnea”, a Bogdan Chirieac, in direct, la Romania TV.

Potrivit Legii nr 90/ 2001, Art. 2, un om care a fost condamnat, nu mai poate fi ministru in Guvern.

Alte comentarii sunt de prisos...


Citește și:

populare
astăzi

1 Surpriza Rusiei? / „Am decis să începem reunificarea națiunii maghiare” / Un oficial din cabinetul Viktor Orban anunță noile planuri ale guvernului ungar

2 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

3 Două chestii care încep să se cam vadă în spatele grevei profesorilor, care continuă

4 „Mr. Bean”, editorial surprinzător despre mașinile electrice

5 Foarte interesante amănunte...