Întreprinderile din regiunea Herson vor fi preluate sub administraţia statului rus, dacă proprietarii nu dovedesc dreptul la acestea

Întreprinderile din regiunea Herson vor fi preluate sub administraţia statului rus, dacă proprietarii nu dovedesc dreptul la acestea

Autorităţile din regiunea Herson vor prelua întreprinderile sub control temporar de stat pe acelea ai căror proprietari nu vor putea dovedi proprietatea, a declarat sâmbătă, într-un videoclip postat pe canalul CCA Telegram. El a spus că după ieşirea de sub controlul Kievului în regiune, toate registrele proprietarilor trebuie să fie actualizate, inclusiv proprietarii de afaceri trebuie să îşi documenteze drepturile.

„[În cazul în care proprietarul nu confirmă dreptul,] pentru a păstra potenţialul economic al regiunii, pentru a păstra dreptul de muncă al acelora care au lucrat la aceste întreprinderi, se va introduce un sistem de management temporar - neluând în considerare proprietatea. Va fi un management temporar ca proprietate de stat a regiunii Herson - acea proprietate care a rămas fără proprietar şi neadministrată", a spus Saldo.

El a explicat că este necesar să se întocmească din nou registrele după ce provincia a ieşit de sub controlul Kievului. „Problemele proprietăţii private: locuinţe, transport, afaceri, care este însoţită de dreptul de proprietate asupra proprietăţii – totul rămâne sub protecţia statului. Şi această protecţie prevede înregistrarea obligatorie la organele fiscale care au fost create. Registrul drepturilor. la terenuri şi alte proprietăţi vor fi cu siguranţă reînnoite, se va ţine cont de drepturile de proprietate la prezentarea pachetelor originale de documente”, a spus Saldo.

El a menţionat că ar fi posibilă şi restaurarea originalelor unor astfel de documente în cazul în care acestea sunt pierdute. Cu toate acestea, în fiecare caz, drepturile de proprietate vor fi verificate cu scrupulozitate pentru a preveni înregistrarea proprietăţii de către fraudatori. „Ştim de ce sunt capabili unii: ei întocmesc contracte de închiriere, conform cărora vor încerca să înregistreze dreptul de proprietate la fiscal şi alte autorităţi, iau împuterniciri pentru administrarea proprietăţii. Vreau să avertizez că documemtele vor fi minuţios verificate”, a subliniat şeful CAA.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…