Investitorii spanioli de la Dinamo s-ar fi împrumutat de la cămătari pentru a credita clubul

Investitorii spanioli de la Dinamo s-ar fi împrumutat de la cămătari pentru a credita clubul

Scene incredibile la Dinamo. Câțiva cetățeni au apărut într-una dintre zilele trecute la hotelul lui Negoiță.

 Îl căutau pe Dorin Șerdean, președintele clubului, și cereau să le fie returnați banii pe care ei i-ar fi împrumutat fostului viceprimar din Alba Iulia și asociaților lui spanioli.

Pablo Cortacero a susținut că el ar fi fost reprezentantul unui fond de investiții secret și foarte bogat, dar el și prietenii cu care a venit laDinamoar fi împrumutat de la câțiva cetățeni banii cu care au creditat clubul în ultimele trei luni. Suma: 600.000 de euro. Respectivii au apărut într-una dintre zilele trecute în hotelul lui Ionuț Negoiță. Veniseră să ceară banii înapoi. Surse care au asistat la scenă povestesc că oaspeții neinvitați nu l-au găsit pe Dorin Șerdean, pe care-l căutau, scrie  gsp.ro.

I-a întâmpinat numai Marius Iorga, șeful departamentului de scouting. De ce îl căutau pe Șerdean?

Fiindcă el ar fi funcționat ca omul de legătură atunci când ei au oferit sumele cu care Cortacero a creditat clubul Dinamo. Șerdean, fost viceprimar în Alba Iulia și jucător de șah, a fost prezentat drept președinte executiv după ce ibericii au preluat conducerea echipei.

El a susținut în octombrie că noul management achitase datorii vechi și că astfel evitase depunctarea: „Am închis cazurile Nistor, Mihalcea, Uhrin. Stăm bine financiar, chiar foarte bine".

În realitate, Dinamo doar redirecționase către unii dintre creditori banii pe care îi primise din drepturile TV, 230.000 de euro. Cortacero, Șerdean și ceilalți nu aduseseră atunci niciun leu în plus față de cei 600.000 de euro pe care rromii pretind să îi primească înapoi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”