Invitație-surpriză pentru Ivana Knoll. Cine o vrea pe cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială. FOTO

Invitație-surpriză pentru Ivana Knoll. Cine o vrea pe cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială. FOTO

Ivana Knoll a fost o apariție la Cupa Mondială, ea expunându-și trupul chiar în tribunele stadioanelor, spre bucuria chiar și a conservatorilor fani arabi. După aproape o lună petrecută în Qatar, croata vrea să plece acum spre o altă destinație, la fel de caldă.

Ivana Knoll a dat peste cap Cupa Mondială din Qatar. Foto Profimedia

Ea și-a întrebat fanii unde să mai meargă, iar răspunsurile nu au întârziat să apară. Cele mai multe invitații au venit din India, pentru Cupa Mondială de cricket, care se va desfășura în octombrie-noiembrie 2023. ”Vei obține 100.000 de urmăritori pe zi pe Instagram”, i-au scris aceștia. Iar cum în lumea influencerilor numărul de urmăritori este cel care contează , nu ar fi exclus s-o vedem pe Ivana Knoll în India, țară cu milioane de fani.

Ivana e fotomodel și influencer în viața de zi cu zi. Foto Facebook

Ivana e fotomodel și influencer în viața de zi cu zi. Foto Facebook

La CM Qatar 2022, popularitatea Ivanei a crescut exponențial. La începutul competiției avea câteva sute de mii de fani, acum a ajuns la peste 3,5 milioane!

Fost Miss Croația știe cum să-și înnebunescă fanii. Foto Facebook

Fost Miss Croația știe cum să-și înnebunescă fanii. Foto Facebook

3 milioane. Wow băieți! 3 milioane, aproape cât întreaga populație a țării mele! Vă mulțumesc și vă iubesc pe toți”, a fost mesajul postat de Ivana când a ajuns la cifra rotundă.

Ivana Knoll se laudă cu un trup perfect. Foto Facebook

Ivana Knoll se laudă cu un trup perfect. Foto Facebook

Ivana s-a născut în Germania, la Frankfurt, unde a trăit în primii 8 ani, dar are părinți din Croația. Ea a studiat în Bosnia & Herțegovina, a făcut un liceu privat și a absolvit apoi o specializare de design în Croația, la Zagreb, după care a făcut facultatea la Rijeka, scrie Digisport.

Croaţia a câștigat bronzul la Mondial: 2-1 cu Maroc în finala mică din Qatar . Vicecampioana mondială din 2018 s-a impus meritat în faţa revelaţiei ediţiei actuale, Marocul, rămasă fără suflu pe linia de sosire. Josko Gvardiol (7) şi Mislav Orsic (42) au înscris pentru echipa antrenată de Zlatko Dalic, în timp ce Achraf Dari (9) a marcat golul echipei africane.

Naționala lui Luka Modric a fost întoțită la toate partidele disputate la CM Qatar 2022 de sexy-suportera alb-roșilor, fiind ca un talisman pentru reprezentativa europeană.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”