Ioan Mang (PSD): Experienţa specialiştilor PSD ar putea fi utilă în Guvern, pentru a rezolva probleme grave

Ioan Mang (PSD): Experienţa specialiştilor PSD ar putea fi utilă în Guvern, pentru a rezolva probleme grave

Deputatul PSD Ioan Mang a declarat miercuri că social-democraţii ar dori să intre la guvernare, pentru o perioadă limitată, cu specialişti, pentru a contribui la rezolvarea problemelor actuale ale ţării.

"Nu susţinem un Guvern minoritar PNL. Pentru că au dovedit în doi ani că nu îi interesează problemele oamenilor. Noi am propus o soluţie. PSD-ul doreşte să intre la guvernare, pentru o perioadă limitată, cu specialişti, astfel încât să contribuim la rezolvarea problemelor spinoase ale României de astăzi. Nu s-a discutat despre portofolii, despre ministere, dar vrem să intrăm cu specialişti. Pentru că nu se va rezolva problema de la Sănătate cu Nelu Tătaru sau cu altul care a dovedit ce a putut. Şi sunt probleme grave, sanitare, economice, preţurile la energie şi multe altele", a declarat, pentru AGERPRES, deputatul Ioan Mang.

Parlamentarul a menţionat şi faptul că nu PSD va susţine nici un Guvern de dreapta "dacă se unesc toţi şi se reface coaliţia".

"Noi n-o să votăm un astfel de Guvern, că au voturi destule, să şi-l voteze. Noi considerăm astăzi că experienţa specialiştilor PSD ar putea fi utilă şi ca urmare vom susţine un Guvern în care participă şi PSD-ul cu specialişti. Ei vor să guverneze singuri, pentru că nu-i interesează decât banii europeni care se aşteaptă să intre prin PNRR. Nu-i interesează altceva", a mai afirmat deputatul Ioan Mang. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro