Ioana Albani - delegată în funcția de procuror șef adjunct al DIICOT

Ioana Albani - delegată în funcția de procuror șef adjunct al DIICOT

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a delegat-o joi pe Ioana Albani în funcția de procuror șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

"Prin ordinul emis la data de 19.05.2016 de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a dispus delegarea doamnei procuror Ioana Albani, pentru o perioadă de 6 luni, în funcția de procuror șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism", se arată într-un comunicat al DIICOT transmis joi AGERPRES.

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a declarat marți, la sediul CSM, că va face propunerile pentru adjuncții DIICOT și ai Parchetului General până la sfârșitul săptămânii. "Vor fi procurori (...) profesioniști și care pot să aducă ceva Parchetului General, respectiv DIICOT. Am avut discuții cu mai mulți candidați, din care urmează să selectez", le-a spus jurnaliștilor ministrul Justiției.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale