Ioana Boian, de mare viitor pentru tenisul românesc: Două victorii în același turneu

Ioana Boian, de mare viitor pentru tenisul românesc: Două victorii în același turneu

Ioana Boian (14 ani) e câștigătoarea probelor atât la simplu, cât și la dublu, a celei de a XI-a ediții a Dr. Oetker Junior Trophy. Boian a câștigat competiția după ce a învins-o în finală, scor 6-3, 6-2, pe Andreea Olaru. La băieți, Luka Ceramilac (Serbia) a câștigat turneul, impunându-se în finală, scor 6-4, 7-6, cu Matei Chelemen.

La dublu, la fete, perechea Ioana-Stefania Boian / Antonia Stoyanov (Olanda) a câștigat cea de-a XI-a editie a Dr. Oetker Junior Trophy, dupa ce s-a impus în fața cuplului Sara Victoria Bălan / Andreya Glushkova (Bulgaria), scor 6-3, 6-1

La băieți, perechea Andreas Philip Hansen (Danemarca) / Artem Semenov (Rusia) a câștigat turneul, după ce s-a impus în fata cuplului Ziya Ayberk Aydin / Mahmet Toprak Ercin (Turcia), scor 7-5, 6-4.

Sponsorul oficial al turneului organizat de Federația Română de Tenis este Dr. Oetker România, iar promotorul competiției este Harmony Advertising. Cea de a 11-a ediție a Dr. Oetker Junior Trophy a făcut parte din cadrul Tennis Europe U 14, categoria 1, iar la turneu au fost prezenți aproximativ 130 de sportivi din 25 de țări.

Oetker jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria