Ioana Constantin (PMP), clasată pe locul 3 la Primăria Sectorului 1: Alegerile au fost fraudate. Este revoltător modul în care au tranzacționat voturi și procese verbale

Ioana Constantin (PMP), clasată pe locul 3 la Primăria Sectorului 1: Alegerile au fost fraudate. Este revoltător modul în care au tranzacționat voturi și procese verbale

Candidata PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, clasată pe locul 3 conform rezultatelor parțiale, acuză la rândul ei fraudarea alegerilor și spune că „este revoltător modul în care au tranzacționat voturi și procese verbale”.

„Alegerile de la sectorul 1 au fost fraudate. Este revoltător modul în care au operat, este revoltător modul în care au tranzacționat voturi și procese verbale. O spun în calitate de candidată și cu totală convingere că rezultatul de la sectorul 1 este puternic diferit față de ceea ce vedem azi. Și-au bătut joc de votul democratic în Capitala țării, în sectorul 1”, a scris Ioana Constantin pe pagina ei de Facebook.

„Am 30 de ani, am candidat onest și vreau ca fiecare vot, indiferent către cine a mers, să se așeze în urna candidatului respectiv. Și vă promit că fiecare vot pe care mi l-ați acordat se va regăsi în rezultatul final”, încheie ea.

Un scandal uriaș a izbucnit în Sectorul 1 în legătură cu alegerile. Într-o înregistare video postată pe Facebook, Clotilde Armand, prezentă la sediul Primăriei Sectorului 1, l-a acuzat pe Dan Tudorache că a încercat să falsifice rezultatele votului. Vezi mai multe detalii  aici .

Polițiștii și procurorii au deschis un dosar penal in rem, adică doar pentru faptă, în cazul individului prins în Sectorul 1, cu peste o sută de procese-verbale asupra sa, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro. Acuzația este de falsificare prin orice mijloace a înscrisurilor de la birourile electorale și, potrivit legii, se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi. Deocamdată nimeni nu a fost pus sub învinuire, conform surselor.

Luni seara, polițiștii au făcut mai multe audieri, în cursul cărora candidatul PSD le-a explicat că ar fi vorba despre procese-verbale necesare numărătorii paralele. Bărbatul a fost surprins cu materialele electorale într-o încăpere a Direcției de Salubrizare, care a fost sigilată de oamenii legii. Potrivit unor surse, cel mai probabil acolo era stabilită organizarea numărătorii paralele.

Sursa Foto: G4Media.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”