Ioana Cosma, din nou fără loc de muncă. Jurnalista nu a mai apărut pe post de o lună

Ioana Cosma, din nou fără loc de muncă. Jurnalista nu a mai apărut pe post de o lună

Jurnalista Ioana Cosma se alăturase echipei Fanatik la 1 martie, după ce PRO TV a decis, în februarie, închiderea emisiunii „Ora exactă în sport”, pe care o realiza alături de Mihai Mironică.

Ioana Cosma, una dintre femeile pricepute la fotbal. Foto Facebook

Ioana Cosma a moderat apoi „Fanatik Superliga”, însă ultima ei apariție s-a înregistrat la data de 2 iunie, emisiune în cadrul căreia a analizat, alături de invitații Valeriu Răchită, Mihai Stoichiță, Cristi Costache și jurnalistul ”Adevărul” Amir Kiarash, barajul pentru Conference League dintre CFR Cluj și FCU Craiova, scor 1-0.

Jurnalista a confirmat despărțirea de Fanatik, dar nu a anunțat care va fi noul ei angajament. Pe site-ul Fanatik, Ioana Cosma încă figurează ca realizator al emisiunii , alături de producătorul Leo Badea și de Horia Ivanovici.

Mihai Mironică e la Prima Sport

Simpatica jurnalistă are o experiență în presă de peste 25 de ani, majoritatea la microfonul posturilor din trustul PRO. Ea făcea echipă cu Mihai Mironică la ProArena, unde se dădea ”ora exactă în sport”, când conducerea a informat-o că emisiunea va fi scoasă din grilă .

Dacă Ioana se află iar în căutarea unui loc de muncă, Mihai Mironică s-a angajat la Prima Sport, unde activează de la sfârșitul lunii aprilie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat