Iohannis: A fi împreună şi pe mai departe ca naţiune înseamnă a continua să păstrăm Revoluţia din Decembrie 1989

Iohannis: A fi împreună şi pe mai departe ca naţiune înseamnă a continua să păstrăm Revoluţia din Decembrie 1989

Preşedintele Klaus Iohannis explică prezenţa sa la marşul de comemorare a eroilor Revoluţiei prin "datoria" de a rememora " izbânda unei generaţii pe care s-a clădit România europeană".

Şeful statului a postat pe Facebook mai multe fotografii de la marş şi de la ceremonia de comemorare a eroilor Revoluţiei care a avut loc duminică seara, în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne.

"Suntem aici pentru că avem datoria să rememorăm izbânda unei generaţii pe care s-a clădit România europeană, astfel încât noi să putem trăi astăzi liberi între hotarele ţării noastre. Eroii şi martirii noştri au fost împreună şi tot împreună au izbândit. A fi împreună şi pe mai departe ca naţiune înseamnă a continua să păstrăm Revoluţia Română din Decembrie 1989!", precizează Iohannis în textul postării.

Preşedintele Iohannis şi premierul Orban, alături de mai mulţi membri ai Guvernului, au participat, duminică seara, la marşul de comemorare a eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989 pe traseul Piaţa Universităţii - Piaţa Revoluţiei. Ei au aprins o candelă în faţa sediului Ministerului de Interne, fostul sediul al CC al PCR şi au asistat la citirea solemnă a numelor celor căzuţi în timpul evenimentelor de acum 30 de ani. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

3 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

4 De citit...

5 „Abia aștept să vă arăt tot”