Iohannis: Am convocat pentru mâine o discuţie cu premierul şi cu ministrul de Finanţe

Iohannis: Am convocat pentru mâine o discuţie cu premierul şi cu ministrul de Finanţe

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a convocat pentru miercuri o discuţie cu premierul interimar Ludovic Orban şi ministrul interimar de Finanţe, Florin Cîţu, în contextul efectelor economice ale coronavirusului.

"Protejarea cetăţenilor europeni este prioritatea zero şi am discutat măsurile necesare care se impun în situaţia actuală. Cu toţii suntem de acord că este absolut necesar să ne coordonăm eforturile pentru combaterea efectelor infecţiei cu coronavirus. Doar prin luarea unor măsuri comune, care să contribuie la oprirea răspândirii virusului, vom reuşi să gestionăm eficient această criză. Şi numai împreună vom reuşi să prevenim efecte grave asupra economiilor europene. În acest sens şi pentru a discuta aceste chestiuni, am convocat deja pentru mâine, la ora 11,00, o discuţie cu premierul şi ministrul Finanţelor Publice", a spus şeful statului la Palatul Cotroceni, marţi, după videoconferinţa cu şefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema măsurilor privind gestionarea COVID-19. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina