Iohannis, despre doctoratul lui Kovesi: Iau decizia CNATDCU de bună

Iohannis, despre doctoratul lui Kovesi: Iau decizia CNATDCU de bună

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că, dacă CNATDCU a hotărât că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, nu a plagiat în teza sa de doctorat, atunci el ia această decizie "de bună".

"Nu mai sunt profesor, ci sunt președinte și în calitate oficială vă spun că de această chestiune competenți sunt cei din CNATDCU. (...) Dacă CNATDCU a luat decizie de neplagiat, atunci iau această decizie de bună", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Consiliul general al CNATDCU a decis pe 8 decembrie că procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, nu a plagiat în lucrarea sa de doctorat.

''Prin urmare, comisia de lucru a propus să nu fie retras titlul de doctor, (...) iar în baza regulamentului de organizare și funcționare Consiliul general al CNATDCU a decis să transmită ministrului Educației propunerea de a nu se retrage titlul de doctor al doamnei Laura Codruța Kovesi", a declarat la acea dată Mircea Bob, vicepreședinte CNATDCU.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...