Iohannis, hărțuit de Oprișan!

Iohannis, hărțuit de Oprișan!

Iohannis, hărțuit de Oprișan! Președintele Consiliului Județean Vrancea a ținut cu tot dinadinsul să se facă remarcat și să ia ”caimacul” vizitei președintelui României, Klaus Iohannis, la Mausoleul Mărăști. Mai întâi, Marian Oprișan s-a asigurat că prefectul județului (încă), Sorin Hornea, nu participă, cum este în mod firesc, la ceremonia de la Mărăști. Nici subprefectul nu și-a făcut apariția, cei doi reprezentanți ai Guvernului din teritoriu lipsind de la această manifestare oficială în mod inexplicabil pentru o comunitate normală.

Dar cum Vrancea nu e o comunitate normală, ci subjugată intereselor unei singure persoane, atunci prefectul și subprefectul s-au dat ”loviți” și au lipsit (mai exact – au fost ”convinși” să stea acasă).

Apoi, după ce i-a dat câteva lecții deputatului liberal Ion Ștefan, Marian Oprișan l-a tras direct pe președintele României spre el ca să-l pupe pe obraz. Klaus Iohannis a avut un moment de ezitare dar s-a lăsat pupat, că doar nu era să facă vreo scenă la o astfel de manifestare publică. Pe tot parcursul vizitei și ceremoniei, Oprișan i-a făcut marcaj strâns șefului statului, ca pe vremea când se trăgea de șireturi cu Traian Băsescu. Oprișan l-a însoțit umăr la umăr pe Klaus Iohannis iar în momentul când a văzut că președintele României s-a așezat lângă primarul comunei Răcoasa (gazdă, la urma urmei) pentru a urmări ceremonia, atunci l-a dat deoparte pe primar și s-a postat lângă Iohannis, scrie  Vrancea24.ro .

Mai mult, în timp ce o doamnă doctorand vorbea despre bătălia de la Mărăști, despre sacrificiile ostașilor români, despre cum s-a ridicat edificiul de la Mărăști, șeful PSD Vrancea îi tot spunea câte ceva președintelui, să-i distragă atenția de la ceremonie. La plecare, la fel. Oprișan a stat lângă șeful statului mai ceva ca un sepepist, bucurându-se și de baia de mulțime a președintelui. Apoi, înainte de urcarea acestuia în mașină, l-a tras din nou, cu forța, pentru un rând de pupături. Ne așteptăm la același scenariu, chiar și mai rău, la ceremoniile din 6 august, de la Mărășești, președintele României anunțând, deja, că va fi prezent în Vrancea și cu acel prilej.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Trei zodii care ar putea câștiga la Loto înainte de Paște. Ei s-ar putea bucura de Iepuraș mai devreme

2 VIDEO Victoraș Micula nu bea Frutti Fresh: Nu îmi plac. Vi le-am dat vouă, să fac bani, dar nu-s prost să le consum

3 VIDEO Priviți, la București, Umbrărescu a turnat deja asfalt pe singurul tronson de centură unde lucrează români

4 Scandal sexual în Austria după ce o pictoriță, proaspăt căsătorită, a chemat doi tineri în atelier

5 Scandalul sexual din armata Rusiei ia proporții