Iohannis îi urează recuperare rapidă preşedintelui Trump

Iohannis îi urează recuperare rapidă preşedintelui Trump

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis vineri omologului său american Donald Trump un mesaj în care îi urează recuperare "completă şi rapidă", după ce liderul american a anunţat că a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

"Cele mai bune urări preşedintelui Donald Trump şi Melaniei Trump pentru o recuperare completă şi rapidă", a scris Klaus Iohannis, pe Twitter.

Numeroşi lideri internaţionali i-au transmis vineri mesaje de însănătoşire grabnică preşedintelui american Donald Trump, după ce acesta a anunţat că a fost infectat cu noul coronavirus.

"În seara aceasta, Prima Doamnă şi eu însumi am fost testaţi pozitiv la COVID-19", a anunţat pe Twitter preşedintele Trump. "Intrăm imediat în carantină şi în procesul nostru de recuperare. Vom reuşi ÎMPREUNĂ", şi-a exprimat convingerea Donald Trump.

Anunţul, venit cu o lună înaintea alegerilor prezidenţiale, a stârnit agitaţie în media şi pe pieţele financiare internaţionale, după cum au consemnat agenţiile internaţionale de presă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante