Iohannis, liberalilor: Sunteţi cel mai puternic partid

Iohannis, liberalilor: Sunteţi cel mai puternic partid

Preşedintele Klaus Iohannis le-a spus liberalilor la Adunarea regională a organizaţiilor PNL regiunea Centru organizată la Braşov că sunt "cel mai puternic partid".

"Astăzi am invitat partidele parlamentare la consultări. Evident, primii aţi fost voi, fiindcă sunteţi acum, cu voia românilor, cel mai important partid politic din România", a spus şeful statului.

El a vorbit despre situaţia de după moţiunea de cenzură de joi.

"Primul lucru pe care mi l-a spus Ludovic (Orban - n.r.) a fost: 'Domnule preşedinte, Partidul Naţional Liberal este pregătit să preia guvernarea'", a afirmat el.

"Sunteţi partidul cel mai votat şi de la voi aşteaptă românii soluţiile, soluţiile pentru România modernă, pentru România europeană, pentru România dezvoltată, pentru România sigură, pentru România care îşi respectă cetăţenii, pe scurt, de la voi şi de la mine aşteaptă România normală", le-a mai spus el celor prezenţi.

La începutul evenimentului au fost proiectate, pe ecranele de lângă scenă, momente din întâlnirile pe care preşedintele Iohannis le-a avut cu lideri din întreaga lume, printre care preşedintele SUA, Donald Trump, şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 Interesante amănunte...