Iohannis, mesaj de Crăciun: Spiritul acestor Sfinte Sărbători să ne aducă împreună

Iohannis, mesaj de Crăciun: Spiritul acestor Sfinte Sărbători să ne aducă împreună

Președintele României a transmis un mesaj românilor cu prilejul Crăciunului, Iohannis a a urat ca această sărbătoare să „lumineze sufletele, să ne inspire să îi ajutăm pe cei care au nevoie de sprijin”.

„Să întâmpinăm Nașterea Domnului cu bucurie și cu credință - bucuria de a-i simți aproape pe cei dragi și credința în forța mântuitoare a compasiunii și a solidarității.Spiritul acestor Sfinte Sărbători să ne lumineze sufletele, să ne inspire să îi ajutăm pe cei care au nevoie de sprijin și să ne aducă împreună, pentru că doar uniți suntem mai puternici. Crăciun fericit și multă sănătate, dragi români”, este mesajul președintelui Klaus Iohannis de Crăciun.

De asemenea, și premierul României a transmis un mesaj cu ocazia Crăciunului. Șeful executivului le dorește tuturor românilor să se bucure de ceea ce au realizat în plan personal, iar „împreună să avem încredere în viitor”.

„Sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos ne oferă, în aceste zile, toată bucuria momentelor petrecute împreună cu familia și toți cei dragi, cu farmecul de neegalat al vechilor tradiții de Crăciun și cu sentimentul că toți putem fi mai buni în relația cu cei din jur. Tuturor românilor le doresc să fie sănătoși și să se bucure de ceea ce au realizat până acum în plan personal, iar împreună să avem încredere în viitor”, a transmis Nicolae Ciucă.

Președintele Iohannis a transmis un mesaj video cu ocazia Crăciunului FOTO: Arhivă

Șeful Guvernului a precizat că „crede în puterea faptelor bune de a alina în momentele de cumpănă și a de schimba vieți în bine” și a ținut să le mulțumească celor care „au dat dovadă de grijă creștinească față de semeni”.

„Generozitatea, solidaritatea și empatia sunt adânc impregnate în gena poporului român și cred că acest lucru trebuie să se reflecte nu doar la nivel interuman, ci și la nivelul întregii societăți, prin susținerea acelor idei care oferă șanse egale tuturor. Sărbătoarea Crăciunului este un prilej bun să le mulțumesc celor care, într-un moment sau altul, au dat dovadă de grijă creștinească față de semeni. Să ne bucurăm de acest Crăciun și să dăruim la rândul nostru bucurie! Crăciun fericit, dragi români, dumneavoastră și tuturor celor care marchează astăzi această frumoasă sărbătoare creștină , a adăugat acesta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”