Iohannis: Ne dorim creștere economică, dar nu prin măsuri care sunt nepregătite sau slab pregătite

Iohannis: Ne dorim creștere economică, dar nu prin măsuri care sunt nepregătite sau slab pregătite

Președintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, cu privire la măsurile în domeniul economic anunțate de Guvern, că este nevoie de stabilitate și predictibilitate.

"Nu trebuie făcut un pas special și nu trebuie reinventată roata. Ceea ce am vrut să transmit și cred că a fost destul de clar este că avem nevoie de stabilitate și avem nevoie de predictibilitate", a spus Iohannis, după ce a participat la exercițiul Saber Guardian 2017 care a avut loc la Cincu .

El a subliniat că schimbările frecvente de abordare strategică în domeniul fiscal nu fac bine nimănui.

"Ele nu pot fi puse în practică într-un timp foarte scurt. Mediul de afaceri, dar și omul simplu vor să știe ce dorește statul și cum va face statul aceste lucruri. Asta înseamnă stabilitate și predictibilitate. Cu toții ne dorim creștere economică, dar nu prin măsuri care sunt nepregătite sau slab pregătite, în niciun caz nu vom obține acest obiectiv. Deci, încă o dată, predictibilitate, stabilitate — acestea trebuie garantate, indiferent cine guvernează, indiferent ce abordare are, aceste lucruri trebuie să prevaleze", a conchis șeful statului.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Foarte interesante amănunte!

5 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...