Iohannis o felicită pe Halep pentru locul 1 în WTA: Profesionalismul, determinarea și dedicarea au făcut posibilă extraordinara performanță

Iohannis o felicită pe Halep pentru locul 1 în WTA: Profesionalismul, determinarea și dedicarea au făcut posibilă extraordinara performanță

Președintele Klaus Iohannis o felicită pe Simona Halep pentru obținerea primului loc în clasamentul WTA, arătând că profesionalismul, determinarea și dedicarea au făcut posibilă extraordinara performanță.

 ''Felicitări, Simona Halep, pentru obținerea primului loc în clasamentul WTA! Profesionalismul, determinarea și dedicarea demonstrate pe terenul de tenis au făcut posibilă această extraordinară performanță!'', a scris luni, pe pagina sa de Facebook, șeful statului.

Românca Simona Halep ocupă primul loc în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicității luni. Halep, care a detronat-o pe Garbine Muguruza (Spania), este al 25-lea lider din istoria ierarhiei WTA, fiind totodată prima româncă ce ajunge în această poziție.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

4 Așa o fi? Atât de grav?

5 VIDEO Faza asta este de la Galați...