Iohannis o felicită pe Halep pentru locul 1 în WTA: Profesionalismul, determinarea și dedicarea au făcut posibilă extraordinara performanță

Iohannis o felicită pe Halep pentru locul 1 în WTA: Profesionalismul, determinarea și dedicarea au făcut posibilă extraordinara performanță

Președintele Klaus Iohannis o felicită pe Simona Halep pentru obținerea primului loc în clasamentul WTA, arătând că profesionalismul, determinarea și dedicarea au făcut posibilă extraordinara performanță.

 ''Felicitări, Simona Halep, pentru obținerea primului loc în clasamentul WTA! Profesionalismul, determinarea și dedicarea demonstrate pe terenul de tenis au făcut posibilă această extraordinară performanță!'', a scris luni, pe pagina sa de Facebook, șeful statului.

Românca Simona Halep ocupă primul loc în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA) , dat publicității luni. Halep, care a detronat-o pe Garbine Muguruza (Spania), este al 25-lea lider din istoria ierarhiei WTA, fiind totodată prima româncă ce ajunge în această poziție.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria