Iohannis: Participarea la vot senzaţională; votul nu poate fi ignorat de niciun politician în România

Iohannis: Participarea la vot senzaţională; votul nu poate fi ignorat de niciun politician în România

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că participarea la alegerile pentru Parlamentul European şi la referendum a fost senzaţională, el adăugând că românii au dat un vot clar şi ferm care nu poate fi ignorat de niciun politician în România.

"Dragi români, sunteţi fantastici! Vă felicit! Aţi participat astăzi în număr mare la alegerile europarlamentare şi la referendum. Participarea este senzaţională, avem în jur de 50% prezenţă la europarlamentare şi în jur de 40% prezenţă la referendum. Dragi români, vă mulţumesc! Aţi daţi un vot clar, un vot ferm, un vot care nu poate fi ignorat de niciun politician în România. Referendumul a trecut cu brio. Aşadar, dragi români, aţi votat clar şi ferm pentru o politică corectă, pentru justiţie dreaptă, pentru o justiţie independentă, pentru o bună guvernare pentru români şi pentru România. Vă mulţumesc pentru această participare la referendumul pe care l-am convocat", a spus Iohannis, într-o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni.

El a menţionat că a avut sprijin din partea unor partide politice pentru mobilizarea alegătorilor, indicând PNL şi Alianţa 2020 USR PLUS. AGERPRES/(A - autor: Florentina Peia, editor: Andreea Rotaru, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…