Iohannis: Schimbările privind legea salarizării şi în domeniul fiscalităţii, făcute de habarnişti

Iohannis: Schimbările privind legea salarizării şi în domeniul fiscalităţii, făcute de habarnişti

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, sâmbătă, la Blaj, că "schimbarea legii salarizării, schimbarea în zona fiscalităţii au fost făcute de habarnişti", acesta spunând şi că s-a ajuns la o fază în care se produc "pagube majore", cu nemulţumiri în rândul populaţiei.

"Este deja această nefericită reformă salarială, cu nefericita reformă fiscală, într-o fază când produce pagube majore şi vedem în fiecare zi noi şi noi exemple de oameni nemulţumiţi. S-a ajuns atât de departe, încât chiar şi cei cărora li s-au mărit salariile sunt nemulţumiţi de aceste modificări. Lucrurile deja au intrat într-o zonă când este nevoie de cârpeli şi am văzut că Guvernul a promis celor din sănătate anumite cârpeli, altfel nu le pot numi, la legea salarizării, la stabilirea unor sporuri şi aşa mai departe", a declarat Iohannis.

Şeful statului a opinat că "se vede din ce în ce mai clar că aceste lucruri, schimbarea legii salarizării, schimbarea în zona fiscalităţii au fost făcute de habarnişti, de amatori care au crezut că este foarte uşor să creşti salariile şi lumea să fie foarte mulţumită".

Iohannis a subliniat că lumea nu este mulţumită şi că "nivelul de trai nu creşte fiindcă cineva de la PSD dă dispoziţie să crească nivelul de trai".

El a spus că este nevoie de foarte multă muncă şi de reforme corelate.

"Şi în loc să facem reforme care ar duce la creşterea nivelului de trai, de exemplu descentralizare, simplificare fiscală şi aşa mai departe, în loc să facă aceste lucruri, aceşti PSD-işti ai lui Dragnea au făcut alte lucruri care, iată, încep să producă din ce în ce mai multă nemulţumire", a conchis Klaus Iohannis. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”