Iohannis: Veşnicele schimbări nu aduc decât bulversări şi incertitudini

Iohannis: Veşnicele schimbări nu aduc decât bulversări şi incertitudini

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, referitor la Pilonul II de pensii, că schimbările nu aduc decât "bulversări şi incertitudini".

"Cred că aceste veşnice schimbări nu aduc decât bulversări şi incertitudini. Am observat că PSD a făcut un hobby din a schimba tot ce funcţionează în România, a schimbat sistemul de impozite şi taxe, a mărit salariile până le-a micşorat, acum vrea să desfiinţeze Pilonul II de pensii, nu este bine aşa. Se poate guverna aşa, dar nu cu rezultate bune", a spus Iohannis, la Parlament, după ce a participat la sesiunea de deschidere a primului Summit Parlamentar al Formatului Bucureşti (B9).

El a precizat că, în acest context, nu se merge spre o stabilitate a statului, ci spre instabilitate.

"Părerea mea e că lucrurile care au fost stabilite pentru mulţi ani şi PSD a fost acolo în Parlament, nu cred că poate să facă abstracţie de faptul că această decizie a fost luată de toţi factorii politici, nu cred că este bine. Dacă se schimbă - trebuie, nu trebuie - legile justiţiei, se schimbă - trebuie, nu trebuie - impozitarea, salariile, acum umblăm la sistemul de pensii, după aceea umblăm la securitatea naţională, nu cred că mergem spre o stabilitate a statului român, ci, dimpotrivă, cred că prea multe lucruri abordate în prea scurt timp duc la o instabilitate pe care în definitiv nu şi-o doreşte nimeni", a afirmat Iohannis. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vor să facă și la CCR ce-au făcut la TVR? / Liviu Avram ridică preșul de pe un rahat vârât sub el de actuala Put…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Sau a început procesul de demolare a soclului pe care stă „statuia” președintelui?

4 „Femeia fantastică”, actrița israeliană Gal Gadot, fost soldat, provoacă scandal

5 Fosta primăriță din Goteborg, al doilea cel mai mare oraș al Suediei, e acum șofer pe mașina de gunoi