Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu, din nou la judecată. Scandal reizbucnit după 12 ani. „Un idiot”

Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu, din nou la judecată. Scandal reizbucnit după 12 ani. „Un idiot”

Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu, cândva buni prieteni, s-au certat în 2012, când pe atunci patronul de la FC Vaslui l-a acuzat pe fostul său coleg, președintele CCA în acea vreme, că ”ia bani” și o favorizează pe CFR Cluj. A urmat o serie de declarații dure, totul culminând cu momentul în care Crăciunescu a spus că Porumboiu a avut o boală cu transmitere sexuală în tinerețe.

Ion Crăciunescu amenință că-l dă în judecată pe fostul său coleg. Captură DigiSport

De-a lungul a 12 ani, în care cei doi au ajuns și la judecată, scandalul s-a stins, până în această săptămână. Adrian Porumboiu l-a jignit în mod repetat pe Ion Crăciunescu, într-o ediție a emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu”. Așa că analistul DigiSport a văzut declarațiile și a decis să-l dea în judecată pe fostul său coleg.

Vasluianul s-a ambalat când a vorbit despre scandalul din urmă cu 12 ani și l-a distrus pe Crăciunescu: ”Ne-am împăcat ca să nu mai vorbim. Pentru că eu așteptam... Domn'e, cel mai bun prieten al tău... Domn'e, am mai spus treaba asta... Să spună o minciună atât de gogonată. O minciună ordinară la adresa mea, ceva ce nu s-a întâmplat.

A mințit ca un ordinar

Că am avut sifilis... Dar n-am avut, băi, fraților! Am o mie de controale. A avut un coleg de echipă, un nume cunoscut, nu o să-i dau niciodată numele, că nu sunt nebun la cap. A avut un coleg, eu i-am spus de colegul ăla că a avut nu știu ce... După 10-15 ani, când a ieșit scandalul cu CFR Cluj, cu ce făcea el cu CFR Cluj, că Porumboiu a avut el, că i-a spus lui Erdei (n.r. fostul arbitru Zoltan Erdei).

Bă, ai mințit ca un ordinar, ordinarul ordinarilor! Nici n-a fost vorba de treaba asta. E ordinar, ordinar! Când spui... Dom'ne, am așteptat un singur lucru și asta mă irită. Bă, ai avut atâta timp. Ieși, bă, și spune: 'Dom'ne, am greșit!'. Păi, tu ții coada sus, nu ți-e rușine? Cu așa grosolănie la adresa mea?! Dom'ne, e idiot, nu orgolios! E idiot!”, a spus Adrian Porumboiu în emisiune.

Porumboiu să dovedească tot ce a spus

Ion Crăciunescu a răbufnit și a anunțat că se va ajunge din nou la tribunal. ”Eu l-am luat în brigadă pe el, să facem o deosebire. O să-i ofer posibilitatea să le explice în fața instanțelor abilitate să judece așa ceva. Îl dau în judecată. Calomnie, insulte, tot ce vreți. M-a făcut la un moment dat… Că mi-a dat mie Paszkany bani după meci.

Adrian Porumboiu, pus pe harță. Foto Arhivă Adevărul

Adrian Porumboiu, pus pe harță. Foto Arhivă Adevărul

Eu vreau să dovedească el tot ce a spus. Nu vreau să mai cad în capcana asta, să spună el că ne-am jignit reciproc și s-a terminat procesul. Nu vreau să mai spun nimic, mă duc la un avocat, să facă plângere penală și cu asta, basta. Noi ne împăcaserăm. Nu știu de unde a explodat, nu a fost nimic. Eu mă duc cu el în instanță și nu mai afirm niciun cuvânt despre el. Tot ce afirm, eu o să aduc dovezi.

După ce ne-am judecat pe problemele astea (n.r. declarația conform căreia Adrian Porumboiu ar fi avut sifilis), ne-am împăcat, am vorbit. Niciodată! (n.r. nu o să mai discute cu Adrian Porumboiu)”, a anunțat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?