Ion Ţiriac, apariție rară alături de presupusa sa iubită. Cine e partenera secretă a miliardarului FOTO

Ion Ţiriac, apariție rară alături de presupusa sa iubită. Cine e partenera secretă a miliardarului FOTO

Ion Ţiriac nu are o iubită oficială, dar în ultima perioadă a fost surprins de mai multe ori alături de o brunetă. Fostul tenismen a fost fotografiat împreună cu iubita la mall, la sfârșitul anului trecut, pentru ca în acest weekend miliardarul să fie însoțit de aceasta la o petrecere din Poiana Brașov.

Ion Țiriac și domnișoara, despre care Romania TV susține că ar fi iubita sa. Foto Romania TV

Presa tabloidă a scris că omul de afaceri ar fi implicat în relația cu tânăra de cel puțin un an jumate, în timp ce alte voci susțin că, de fapt, formează un cuplu de trei ani jumate. Potrivit informațiilor apărute pe surse, de-a lungul timpului, numele fetei ar fi Teodora.

A fost angajată la clubul său

Ion Țiriac ar fi cunoscut-o pe Teodora la Stejarii Country Club, deținut de miliardarul român, unde tânăra era angajată. Fostul jucător de tenis ar fi avut parte de o ședință de masaj din partea Teodorei, după care cei doi s-au plăcut și au început să se vadă și în afara orelor de program ale tinerei.

Țiriac și Teodora și-au făcut apariția la petrecerea din Poiana Brașov organizată de omul de afaceri în onoarea patronului Ferrari, Piero Ferrari, venit la noi în țară pentru a sărbători Paștele Catolic alături de soția sa româncă, Romina Gingașu.

Nu știe să iubească, îl acuză o fostă parteneră

Ion Țiriac este foarte discret în ceea ce privește relațiile sale, însă în urmă cu ceva timp, una dintre ele, Adriana Ikim, manechin de succes cu care miliardarul s-a iubit la începutul anilor 1990, l-a caracterizat dur. În memoriile sale, peste 100 de pagini i-au fost dedicate lui Țiriac.

„El e un om rece, un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească. Femeia trebuie să stea unde o pui şi să aştepte. Asta e părerea lui despre femeie: să-ţi facă de mâncare, eventual, să-ţi facă şi un masaj”, a scris Ikim.

„Are o mică capacitate de iubire. Relația noastră a fost între avioane, în Europa, ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. Ăsta nu e un om care poate să aibă o femeie lângă el, nu suportă. Mi-am dat seama că în nici una din nopțile pe care le-a petrecut cu mine nu m-a iubit. El este o persoană rece, o persoană distantă . Eu l-am iubit, el pe mine nu”, a scris Adriana Ikim în memoriile sale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale