Ion Țiriac declară că vinde turneul ATP de la București, iar în aprilie este ultima ediție

Ion Țiriac, proprietarul turneului ATP de la București, a declarat, miercuri, că între 16 24 aprilie 2016 se dispută ultima ediție, el dorind să vândă această competiție, în condițiile în care nu se va mai juca pe terenul central de la Arenele BNR din București. Turneul se va disputa la Arenele BNR, însă doar pe terenurile secundare.

''Vreau să mulțumesc Băncii Naționale a României pentru faptul că ne-a lăsat să jucăm edițiile precedente pe această arenă. Este o proprietate privată, aceasta este situația. Acum, terenul central nu se mai poate folosi, din diverse motive, iar noi o să putem organiza turneul pe celelalte suprafețe de teren. În aceste condiții, turneul se vinde. Pe vremea mea, tenisul se juca gratuit. Acum nu se mai poate. Priviți la Hagi ce a putut să facă în doar câțiva ani. Deci, dacă este voință, se poate'', a spus Ion Țiriac, la conferința de presă.

Bogdan Enoiu, director McCann Bucharest, a declarat: ''În curând, va începe ediția cu numărul 21 și ediția numărul 15 de care mă ocup. Îmi pare rău că până acum niciun jucător român de tenis nu a reușit să își înscrie numele pe lista câștigătorilor la turneul de simplu. În ediția 2016 nu vom mai face un meci demonstrativ, așa cum s-a organizat în mod tradițional la ultimele ediții, pe Arena Centrală''.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

5 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

recomandări

Te ia DNA: Chirica Daniel Claudiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai rapidă mașină din lume e aproape gata