Ion Țiriac, mai bogat cu 20 la sută față de anul trecut...

Ion Țiriac, mai bogat cu 20 la sută față de anul trecut...

Ion Țiriac și-a mărit considerabil averea în ultimul an, conform Forbes SUA, el fiind între primii 1500 cei mai bogați oameni din lume.

La momentul actual, averea sa este de aproape două miliarde de dolari, cu o creștere de aproape 20 de procente față de ultima estimare.

Țiriac a început să facă bani cu lopata în anii 1980, după ce a abandonat tenisul de performanță și a devenit antrenor, scrie ziare.com .

El l-a pregătit pe argentinianul Guillermo Vilas, câștigător a 62 de titluri ATP. „Vilas m-a costat 365 de zile pe an, timp de 10 ani”, spunea Țiriac despre acesta.

„Numai cineva cu capacitatea de muncă, concentrare și inteligența lui Guillermo putea să ducă la îndeplinire tot ce ne-am propus. Am făcut un cuplu ideal, dar el a fost întotdeauna cel care a dat mai mult decât mine. Pentru că trebuie să fii umil și să accepți ca cineva să îți arate ce ai de făcut și să pună totul în ordine. A fost unul dintre cele mai mari strategi din tenisul modern. Știa exact ce era mai bine pentru el și putea să întoarcă un meci doar prin puterea gândului, ceva rar întâlnit în tenisul de astazi. Pe plan personal, el este nașul fiului meu, iar a fi antrenorul lui mi-a schimbat viața. Datorită lui am făcut bani și m-am simțit pe deplin împlinit”, a dezvăluit Ion Țiriac despre argentinianul pe care l-a antrenat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...