Ion Țiriac o împinge de la spate de Simona Halep. Cum poate câștiga românca 100 de milioane de dolari

Ion Țiriac o împinge de la spate de Simona Halep. Cum poate câștiga românca 100 de milioane de dolari

După ce Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani în cazul de dopaj, românca a decis să dea în judecată compania producătoare a suplimentului contaminat, cerând despăgubiri de circa 10 milioane de euro. Ion Țiriac merge și mai departe și îi cere jucătoarei să dea în judecată și ITIA, căreia să-i ceară o sumă de 10 ori mai mare, din cauza timpului și modului în care a fost ținută în afara terenului.

Ion Țiriac a fost mereu alături de Simona Halep. Foto Getty images

Ion Țiriac a ieșit din nou la rampă, fiind convins că Simona Halep nu a greșit intenționat. El o sfătuiește să dea în judecată Agenția Internațională de Integritate a Tenisului - ITIA și să ceară daune uriașe pentru modul în care a fost tratată.

"O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a urmat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleoșc, îi dau 4 ani repede că ce se întâmplă, dacă cumva…

Bagă mâna în foc pentru Simona

Dacă aş fi Simona, aş da în judecată federaţia internaţională, aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, itima (n.r. ITIA), i-aş da în judecată nu pentru un milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa… E vorba de 100 de milioane de dolari, nu de 1 milion.

Eu în locul Simonei aş face-o, începând cu federaţia internaţională, IŢIA, mitia, WADA, cu cel care mi-au dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie. Cum dracului vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 0,001? Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep la 31 ani n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine", a declarat Ion Ţiriac, potrivit OrangeSport.

Deocamdată, a dat în judecată firma care a produs suplimentul

Deși tribunalul Sport Resolutions și ITIA au stabilit că în cazul Simona Halep a fost mai mult de o contaminare involuntară, sportiva susține în continuare răspicat că produsul Keto MCT a fost sursa contaminării sale cu Roxadustat. Astfel, sportiva și echipa ei de avocați au decis să dea în judecată în civil producătorul , așa cum a anunțat și Simona, și apărătorul ei, Bogdan Stoica.

"Am dat în judecată compania canadiană cu mai bine de o lună și jumătate în urmă. Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubire, el nu va avea decât o influență civilă, nu poate să aibă niciun un fel de influență în dosarul sportiv", a mărturisit avocatul Simonei Halep, într-o intervenție la Euronews.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?