Ionela Arcanu, adevăruri crunte despre Toader!

Ionela Arcanu, adevăruri crunte despre Toader!

Ionela Arcanu, adevăruri crunte despre Toader! Ionela Arcanu, jurnalista Realitatea TV căreia fostul ministru al Justiției i-a retras abuziv acreditarea le atrage atenția celor care se grăbesc să-l regrete pe Toader că sunt ignoranți.

Cum îl caracterizează jurnalista pe Toader și mandatul său:

„Ministrul tristei figuri |

Prin plecarea lui Tudorel Toader se incheie o etapa tumultuoasa pentru justitia din Romania. Nu spun ca vor veni vremuri mai bune, insa cei care il regretati pe Toader, ramaneti in ignoranta!

Monument de aroganta si de autosuficienta, "ministrul OUG" a iscat cele mai multe proteste in sistemul judiciar (de la judecatori si procurori la grefieri, angajati din penitenciare, avocati etc). Nu a vrut/ putut sa gestioneze efectele recursului compensatoriu, care intr-adevar nu a fost initiat de el, dar a fost modificat. A sadit periodic samanta neincrederii in randul magistratilor si al societatii civile, scotand din joben cate o ordonanta de urgenta care sa schimbe regulile, in lipsa unui dialog cu profesionistii sistemului. Tehnocratul a fost "ievaluat" dupa propriile metode si a picat "ievaluarea". 

"La gara", Tudorel Toader! La Iasi va asteapta un camion cu rusine!

Ionela Arcanu, reporter neacreditat la Ministerul Justitiei”



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa