Ionuț Lupescu, cooptat oficial la CS Dinamo: Rolul său a fost anunțat de club

Ionuț Lupescu, cooptat oficial la CS Dinamo: Rolul său a fost anunțat de club

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu (54 de ani) va ocupa o funcţie cheie în dezvoltarea academiei de Fotbal CS Dinamo, a anunţat, marţi seara, clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, pe pagina sa de Facebook.

Ionuț Lupescu

''O legendă a fotbalului dinamovist se întoarce acasă! Ionuţ Lupescu se alătură Clubului Sportiv Dinamo! Ionuţ Lupescu revine la clubul la care s-a consacrat. Mijlocaşul generaţiei de aur a acceptat oferta Clubului Sportiv Dinamo şi va ocupa, în prima fază, o funcţie cheie în dezvoltarea Academiei de Fotbal CS Dinamo. Lupescu (54 de ani) va realiza o analiză amplă a Academiei şi va propune un proiect ambiţios pentru dezvoltarea acestui segment'', precizează comunicatul.

Ionuţ Lupescu s-a format la Dinamo, la care a debutat în 1986, la numai 17 ani. După ce a participat cu naţionala României la turneul final al Cupei Mondiale din 1990, "Kaiserul" a semnat cu gruparea germană Bayer Leverkusen, pentru care a jucat şase sezoane şi 184 de meciuri. Lupescu a mai evoluat pentru Dinamo în trei perioade: 1998-2000, 2000-2001 şi 2001-2002. A câştigat două campionate şi trei Cupe ale României în tricoul alb-roşu.

Clubul Sportiv Dinamo are și o echipă de fotbal care activează în liga a treia, seria 4. În acest moment, bucureștenii sunt pe primul loc în clasament, având 19 puncte după opt etape.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat