Iordache, UCIGAȘUL Justiției, vorbește despre legile imperfecte în cazul anchetei de la Caracal! Păi cine le-a măcelărit, nenorocitule?

Iordache, UCIGAȘUL Justiției, vorbește despre legile imperfecte în cazul anchetei de la Caracal! Păi cine le-a măcelărit, nenorocitule?

Iordache, UCIGAȘUL Justiției, vorbește despre legile imperfecte în cazul anchetei de la Caracal! Păi cine le-a măcelărit, nenorocitule? Ce tupeu! Iordache, după ce i-a murit subiectul STS în brațe, s-a băgat în seamă la Antena 3 cerând, ca toți pesediștii, pedepsirea vinovaților!!!

Declarațiile sunt total lipsite de noimă! Sunt ca ălea ale Vioricăi Dăncilă cu lovitura de stat: Poate că oamenii din Piață aveau dreptate, nu știu, că eu eram în concediu, dar parcă a fost lovitură de stat.

Florin Iordache, în cazul crimei din Caracal: „Au trebuit să moară oameni să constatăm că legea nu e bună și că cineva nu își face datoria” .

Florin Iordache, vicepreședintele Camerei Deputaților, a vorbit la Antena 3 despre cazul copilei ucise și violate în Caracal. Poliția a intervenit la 20 de ore după ce fata a sunat la 112 pentru ajutor și la trei ore după ce s-a aflat locația corectă în care s-a aflat aceasta. 

„Sunt două aspecte. Legea dădea posibilitatea Poliției să intervină în astfel de cazuri. De la ora 11, când înțeleg că fetița a sunat, au trecut în jur de 20 de ore până când Poliția și organele de anchetă au intrat în curtea presupusului criminal. 

Mai există o lege inițiată de Ministerul de Interne care precizează foarte clar că cel care primește apelul la 112 să aibă posibilitatea să facă localizarea. Aici discutăm de minute, secunde, nu de ore. Până la urmă, ne interesează ca cel care e într-o nevoie acută să primească ajutor. Înțeleg că Poliția are deja aparatura pentru astfel de cazuri să intervină”. 

 „Eu nu caut vinovați, dar vreau să nu se mai repete. Au trebuit să moară oameni să constatăm că legea nu e bună și că cineva nu își face datoria”. 

----

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar joi fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit să furnizeze o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Ulterior, STS a revenit cu explicații, precizând că fata a fost localizată de anchetatori în zona indicată de Serviciu în urma a două din cele trei apeluri la Serviciul de Urgență 112.

Suspectul este un bărbat de 57 de ani, Gheorghe Dincă, tată a trei copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane și bijuterii în special inele, care i-ar fi aparținut Alexandrei.

Polițiștii au aflat adresa principalului suspect în cazul uciderii fetei de 15 ani joi noapte, în intervalul 02.00-03.00, dar au intrat în locuință abia la ora 6.00 pentru că "autorizația de percheziție, emisă în jurul orei 3.30, era pentru ora 6.00 dimineața", spune șeful Poliției Române, chestorul Ion Buda, care invocă și "un vid legislativ". Explicațiile acestuia legat de cele câteva ore în care polițiștii nu au intervenit sunt incoerente, iar concluzia acestuia este: "Da, Poliția putea să intre în locuință la ora 3.00 dacă erau indicii corecte cu privire la sechestrarea unei persoane".

Anchetatorii încearcă să identifice o a doua victimă, o fată de 18 ani, care a dispărut în urmă cu mai bine de o lună și care era din județul Dolj.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”