IPJ Argeş: Leul care apare în videoclipul unui cântăreţ de manele, găsit în judeţul Dâmboviţa

IPJ Argeş: Leul care apare în videoclipul unui cântăreţ de manele, găsit în judeţul Dâmboviţa

Leul care apare în videoclipul unui cântăreţ de manele a fost găsit într-o menajerie din judeţul Dâmboviţa, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

"Poliţiştii argeşeni au continuat activităţile investigative, în urma cărora a fost identificată o locaţie unde este deţinută o felină, despre care există indicii rezonabile că ar fi animalul folosit într-un material filmat . Animalul era deţinut în cadrul unei menajerii de pe raza judeţului Dâmboviţa. La locaţia în cauză au fost solicitaţi şi reprezentanţi ai ANSVSA şi Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Poliţişti argeşeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au efectuat, miercuri, trei percheziţii în legătură cu filmarea videoclipului în care cântăreţul de manele Dani Mocanu apare alături de un leu. Potrivit unor surse judiciare, au fost vizate domiciliul lui Dani Mocanu şi cel al realizatorului videoclipului, precum şi un studio de filmări din judeţul Ilfov.

IPJ Argeş a informat duminică seara că poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, după ce în spaţiul public a apărut un videoclip cu un animal exotic.

"În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Verificările efectuate de poliţişti până în prezent au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea şi audierea tuturor persoanelor implicate, precum şi verificarea asigurării condiţiilor de asistenţă medicală, îngrijire şi adăpost pentru animalul din filmare", au precizat reprezentanţii IPJ Argeş. AGERPRES / (AS - autor: George Onea, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...