IPJ Ilfov: Un bărbat care a tras cu un pistol într-un centru comercial din Voluntari, căutat de poliţişti

IPJ Ilfov: Un bărbat care a tras cu un pistol într-un centru comercial din Voluntari, căutat de poliţişti

Poliţiştii ilfoveni caută un bărbat, angajat al unui centru comercial din oraşul Voluntari, care a tras cu un pistol în incinta societăţii comerciale, după care a plecat cu un autoturism.

"La data de 15 septembrie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale, un angajat a folosit un pistol şi a tras în interiorul respectivei societăţi comerciale. La faţa locului s-au deplasat, imediat, poliţiştii oraşului Voluntari împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase", informează biroul de presă al IPJ Ilfov.

Bărbatul în cauză nu a fost găsit, iar din informaţiile obţinute s-a constatat faptul că acesta a părăsit curtea societăţii cu un autoturism.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat de 42 de ani.

"De asemenea, din primele verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul în cauză a folosit o armă neletală, trăgând un foc de armă în interiorul societăţii. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană", arată sursa citată.

Poliţiştii ilfoveni desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării bărbatului, precum şi a stabilirii situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…