IREAL! Proastei de la Interne i-au greșit declarația! Este halucinant ce-au pus-o să citească! S-a instalat deruta în PSD?

IREAL! Proastei de la Interne i-au greșit declarația! Este halucinant ce-au pus-o să citească! S-a instalat deruta în PSD?

Ireal! Proastei de la Interne i-au greșit declarația! Este halucinant ce-au pus-o să citească!  S-a instalat deruta în PSD? „E clar că am ajuns într-un moment în care nivelul de compromis pe care din păcate îl forţează preşedintele României arată, iată, încă o dată, că ne întoarcem într-un moment în care anomalii de tip „modus operandi” sunt, de fapt, cele care conduc fără echivoc România.”, a citit cealaltă proastă de la Videle de pe foaia care i-a fost băgată sub nas. 

Expresia în latină „modus operandi” este folosită în mediul polițienesc și descrie un mod de acțiune sau de operare în comiterea unor infracțiuni. Folosită în context, sintagma nu înseamnă pur și simplu nimic. Ba nu, sună ca întrebarea vasluienilor când au auzit prima dată despre refugiați: Ce sunt ăia refugiați, se face țuică din ei?

Singura anomalie pare a fi chiar textul în sine. Dar și cea care l-a citit fără să-l treacă prin filtrul minții! Probabil că după ce l-a citit s-a întrebat: Cine mama dracului o fi „modus operandi” ăsta, Iohannis, Orban, PNL-ul?

Vă dați seama ce degringoladă s-a instalat în PSD dacă au luat-o razna în asemenea hal?

„PSD are o putere de coeziune fantastică şi în situaţii de genul acesta să ştiţi că noi reacţionăm ca un zid în jurul preşedintelui şi al premierului, pentru că este normal să reacţionezi aşa atunci când te confrunţi cu ceea ce nici nu gândeşti. Iată că trăim vremuri în care apar situaţii pe care nici nu le poate gândi un om care gândeşte normal, un om care gândeşte logic, un om care gândeşte în beneficiul acestei ţări”, a citit de pe foaie Carmen Dan, într-o intervenţie telefonică la RTV.

Sluga de la Videle a calificat plângerea penală a lui Ludovic Orban ca un gest „penibil şi incalificabil al unui lider de partid”, precizând totodată că orice s-ar întâmpla, premierul nu va face pasul înapoi.

„E clar că am ajuns într-un moment în care nivelul de compromis pe care din păcate îl forţează preşedintele României arată, iată, încă o dată, că ne întoarcem într-un moment în care anomalii de tip ‘modus operandi’ sunt, de fapt, cele care conduc fără echivoc România. Noi suntem determinaţi şi hotărâţi, alături de premier, alături de coaliţia aflată la guvernare, să nu cedăm, nu ne abatem de la implementarea programului de guvernare”, a adăugat sluga.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”