Irina Begu, jignită de franțuzoaica Garcia: "Nu pot să cred că mă bate o ţigancă nenorocită"

Irina Begu, jignită de franțuzoaica Garcia: "Nu pot să cred că mă bate o ţigancă nenorocită"

Un incident care nu face cinste tenisului a avut loc luni seară,la Charleston, în timpul meciului disputat de Irina Begu. Românca a învins-o pe Caroline Garcia, în trei seturi , iar franţuzoaica a avut o reacţie suburbană la adresa Irinei, spunând despre sportiva noastră că este o "ţigancă nenorocită".

Gestul incredibil al jucătoarei din Hexagon a fost suprins de microfoanele amplasate pe centralul turneului din SUA, după un punct câştigat de româncă pe finalul setului decisiv. Jucătoarea în vârstă de 22 de ani s-a întors cu faţa către tribune şi a rostit, în limba franceză, cuvinte înjositoare şi rasiste: "Nu pot să cred că mă bate o ţigancă împuţită". Niciuna dintre jucătoare nu a comentat public momentul scandalos, dar pe site-ul de specialitate tennisforum.com au apărut numeroase comentarii care dezaprobă gestul franţuzoaicei.

Conform tennisforum.com si bolamarela.pt, Caroline ar fi rostit cuvinte urate la adresa adversarei sale: "Pierd in fata acestei tiganci nenorocite, o sa vezi" ("Je vais reussir a perdre contre cette connasse de gitane tu vas voir" / "I successfully lose against this gypsy bitch, you'll see").

„Nu îmi vine să cred.Vorbesc franceză! Caroline Garcia a făcut-o ţigancă nenorocită pe Camelia Begu”, a scris,uimit, unul dintre cei care urmăreau meciul dintre cele două. 

Gestul golănesc al fraţuzoaicei pare să fie primul făcut de o jucătoare ce evoluează la un asemenea nivel. Garcia se află în Top 100 WTA de aprope trei ani, timp în care a cucerit un titlu WTA şi s-a poziţionat pe locul 25 WTA, cel mai bun al carierei.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...