Irina Begu, mare dezamăgire la Roma: Meci groaznic făcut de cea mai bună „rachetă“ a României

Irina Begu, mare dezamăgire la Roma: Meci groaznic făcut de cea mai bună „rachetă“ a României

Irina Begu (32 de ani, 27 WTA) a stricat seria perfectă a româncelor, la Foro Italico! Ceea ce e un paradox, pentru că Begu, jucătoarea din România cu cel mai bun clasament, a fost cap de serie, la Roma. În plus, ea venea după două rezultate bune pe zgură: optimi la Charleston și mai ales sferturile de la Madrid.

Irina Begu, 10 victorii și 9 înfrângeri în 2023. FOTO: Arhiva Adevărul

La Roma, Begu a debutat direct în turul II, cu un meci în care, în mod normal, trebuie să iasă învingătoare de pe teren. Pentru a întâlnit-o pe chinezoaica Xiyu Wang (22 de ani, 75 WTA), cu un bilanț negativ în 2023: 6 victorii, 9 înfrângeri. În meciul cu Begu însă, sportiva din „Țara Marelui Zid“ a reușit să furnizeze surpriza.

În primul set, Xiyu Wang a pornit mai bine și a condus cu 2-0 și 4-3. Chiar dacă Begu a egalat, 4-4, ultimele două game-uri au fost tranșate de adversara ei, care și-a adjudecat primul set: 6-4 în 50 de minute. În actul secund, Irina a avut, la un moment dat, 5-3 pe tabelă. Degeaba însă! De aici încolo, românca a avut o cădere inexplicabilă, dar caracteristică ei și n-a mai luat niciun game! Și a pierdut, după o oră și 50 de minute: 4-6, 5-7.

Pentru România, urmează alte trei meciuri, la Roma, după cum Adevărul a explicat aici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…