Irina Begu nu înțelege întârzierea procesului de dopaj al Simonei Halep. „Am încredere în ea“

Irina Begu nu înțelege întârzierea procesului de dopaj al Simonei Halep. „Am încredere în ea“

Irina Begu și-a arătat susținerea față de Halep, care așteaptă procesul de la Agenția Internațională de Integritate a Tenisului în privința cazului de dopaj.

Simona Halep și Irina Begu

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a vorbit despre cazul Simonei Halep și despre tergiversarea procesului de dopaj al acesteia.

Îmi doresc foarte mult pentru Simona ca acest proces să aibă loc cât mai repede și să-și demonstreze nevinovăția. Am vorbit cu ea și am încercat să o încurajez pe cât de mult pot. Pe acest subiect discut strict cu ea și nu cu alte jucătoare. Nu știu foarte bine regulile și nu m-am interesat foarte mult pe aceste reguli cu suspendările.

Nu-mi dau seama de ce se întârzie așa de mult, dar cu siguranță acest proces ar trebui să fie mult mai rapid și tu ca sportiv să-ți reiei turneele și viața să meargă înainte. Nu este ușor să revină, dar am încredere în ea că poate să revină pentru că este o jucătoare puternică mental”, a spus Irina Begu, scrie gsp.ro.

Irina Begu va concura în turneul de la Wimbledon care se va desfășura în perioada 3-16 iulie. Motiv pentru care va pleca mai devreme în Marea Britanie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat