Irina Fodor, în pericol la America Express. „Cineva le făcea poze fetelor și Irinei/ Au venit federalii” VIDEO

Irina Fodor, în pericol la America Express. „Cineva le făcea poze fetelor și Irinei/ Au venit federalii” VIDEO

Prezentatoarea emisiunii America Express 2023 a trăit adevărate momente de panică. Filmările ar fi avut loc în zone periculoase și se pare că a existat cineva care ar fi încercat să o răpească. Întreaga poveste a fost relatată de producătoarea emisiunii.

Irina Fodor, în pericol la America Express FOTO Facebook

După încheierea filmărilor, producătorii Mona Segall și Robert Lionte au fost invitați la podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”, unde au vorbit despre diverse întâmplări din cadrul emisiunii și au făcut, totodată, câteva dezvăluiri surpriză despre noul sezon.

Irina Fodor, în pericol la filmări

Frumoasa prezentatoare a fost la numai un pas să fie răpită. Din fericire, cei din echipă au avut un ascuțit simț de observație și au reușit să înfrunte, cu bine, o astfel de situație de criză, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

S-a întâmplat să ajungem într-un oraș… Eu am ajuns cu Irina înainte, așteptam concurenții și în mașina Irinei era cineva de la securitate, înarmat, și acea persoană, acel bodyguard al Irinei ne-a spus: „În momentul ăsta intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!”, a povestit Mona Segall.

Bodyguardul și-a dat seama că este ceva în neregulă, în momentul când a observat că o persoană străină tot dă târcoale echipei de filmare și o fotografiază pe Irina, dar și pe alte fete.

Și ne-au băgat într-o curte și nu ne-au mai lăsat să ne mișcăm de acolo, pentru că el văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă și Irinei, pe ascuns, și a spus că e zona din care se răpesc cele mai multe fete pentru că era la 25 km de granița cu un alt stat, foarte periculos, unde poliția era coruptă și nu existau federali și acolo fug. Le răpesc, ajung acolo și nu mai ai ce să le faci și erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruți., a continuat producătoarea.

Povestea este parcă desprinsă de pe platourile unui film de acțiune, nicidecum al unei emisiuni de tip concurs. La scurt timp au venit și oamenii legii, înarmați până în dinți .

Ne-au ținut acolo, au chemat federalii, toată zona s-a umplut de federali și pe urmă am putut ieși când au venit concurenții, dar erau mașini cu mitraliere care mergeau în jurul nostru”, a mai adăugat Mona Segall.

Într-o notă umoristică, producătoarea emisiunii America Express a spus că Răzvan Fodor nu a știut cât de periculoasă este zona în care a plecat soția lui.

Sezon nou, locații surpriză

Producătorii emisiunii se pregătesc, în prezent, pentru filmările America Express 2024, care vor începe anul acesta.

Următorul sezon al show-ului de la Antena 1 se va numi America Express, iar producătorii au făcut deja un traseu al țărilor pe care noii concurenți le vor parcurge, însă locațiile s-ar mai putea schimba pe parcurs.

Următorul sezon va fi tot America Express”, a spus Mona Segall.

Noi îți spunem țările. Vezi tu mai departe”, a intervenit și Robert Lionte. Mona a completat: „S-ar putea să se schimbe”.

Columbia, sudul Columbiei. Nu e mai safe. Bolivia, Medellin, Ecuador și Argentina”, au dezvăluit Robert Lionte și Mona Segall.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...