Irina Margareta Nistor, dezvăluiri despre marea ei iubire. A iubit timp de 28 de ani un bărbat însurat

Irina Margareta Nistor, dezvăluiri despre marea ei iubire. A iubit timp de 28 de ani un bărbat însurat

Criticul de film Irina Margareta Nistor a făcut dezvăluiri despre viața ei personală în cadrul unui interviu cu Cristina Șișcanu Ionescu. Ea a vorbit despre povestea ei de dragoste cu un bărbat căsătorit, ce a durat 28 de ani.

Irina Margareta Nistor

Deși a fost judecată, ea și-a asumat relația și a mers înainte. Chiar și un preot i-a dat binecuvântarea, însă cu o condiție.

Și mama și el m-au iubit atât de mult încât să-mi suporte orice, eu nu sunt cea mai comodă persoană de pe planeta asta. Nu i-am cerut niciodată să divorțeze, nici prin cap nu mi-a trecut. În primul rând, m-aș fi simțit îngrozitor”, a spus ea.

De asemenea, ea a mai povestit despre motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată , dar și despre ce regrete are acum.

Criticul de film a mai relatat despre perioada în care traducea filme , vocea ei fiind extrem de cunsoscută în cea perioadă, fiind auzită la toate filmele străine care erau vizionate pe casete vodeo.

Află ce condiție i-a pus preotul, ce regrete are, dar și de ce consideră că are mai muți copii, deși nu este mamă. Toate acestea, într-un articol amplu pe Click!.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...