Irina Rimes și Tudor Chirilă, discuție aprinsă la Vocea României, pentru concurenta Iuliana Galia | VIDEO

Irina Rimes și Tudor Chirilă, discuție aprinsă la Vocea României, pentru concurenta Iuliana Galia | VIDEO

Irina Rimes și Tudor Chirilă au avut o discuție aprinsă la Vocea României. Cei doi s-au „luptat” pentru a convinge o concurentă, deși cântărețul voia doar să-i strice planurile lui Horia Brenciu.

Iulia Galia a venit hotărâtă să surprindă pe toată lumea, la Vocea României! Aceasta, deși are doar 20 de ani și o voce extraordinară, în viața de zi cu zi are meseria de mecanic auto, lucrând în acest domeniu de la 15 ani. În acest moment, locuiește în Austria, însă pentru experiența „Vocea României” s-a întors în țară. Iubitul ei a înscris-o la casting, iar acum este alături de ea pentru a-i purta noroc.

Vocea Iulianei a impresionat imediat antrenorii, iar primul care s-a întors a fost Irina Rimes. Atunci când nimeni nu se aștepta, chiar în ultimele secunde ale piesei, echipa formată din Horia Brenciu și Theo Rose au ales să apese butonul roșu.

Tudor Chirilă a fost singurul care nu s-a întors cu scaunul, recunoscând ulterior că „a fost prost”.

Așa că au făcut tot ce au putut pentru a o convinge pe concurentă să vină în echipa lor. Iar Tudor Chirilă a decis să-i ajute, făcându-le o descriere pe care un mecanic auto ar înțelege-o.

Tudor Chirilă i-a comparat pe Irina Rimes și pe Horia Brenciu cu două mașini, iar dacă artista a fost descrisă drept una bazată pe tehnologie și de performanță, Horia Brenciu a fost o biată Dacia 1300.

Doar că descrierea nu a fost pe măsura așteptărilor, iar Irina Rimes chiar s-a supărat puțin.

„Într-adevăr, Tudor are dreptate: e prost! Am o întrebare: mama ta a auzit de mine? Cum o cheamă pe mama ta? Dacă Mirela se uită acum la noi, ea ar zice să îl alegi pe Brenciu”, a spus Horia, sperând să convingă concurenta.

„Mulțumesc Tudor, m-ai făcut să mă simt lipsită de caracter”, a spus Irina Rimes.

Theo Rose a intervenit și ea, dar Tudor Chirilă avea replica deja pregătită pentru ea. „Promovează-mă și pe mine!”, s-a plâns ea.

„Te promovez, dar te trage ăla-n jos (n.r referire la Horia Brenciu)”, a adăugat Chirilă.

În discuție a intervenit și Smiley, după ce Tudor Chirilă a spus că concurenta este făcută să fie în echipa Irinei Rimes. El a spus că imediat s-a gândit la Horia Brenciu când Iuliana a început să cânte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?