Irina Shayk și-a recuperat în timp record silueta după naștere

Irina Shayk și-a recuperat în timp record silueta după naștere

Top modelul rus Irina Shayk a postat pe contul său de Instagram, la doar două săptămâni după ce a născut-o pe fiica sa Lea, o poză în costum de baie, relatează online ziarul spaniol ABC.

Sursa foto: Irina Shayk / Facebook

Irina Shayk, în vârstă de 31 de ani, poate fi văzută în toată splendoarea ei în această poză îmbrăcată într-un costum de baie negru, întinsă pe o saltea în mijlocul unei piscine, și nici măcar nu pare să fi născut într-un timp atât de scurt.
JustJared.com a confirmat că poza a fost făcută în urmă cu o săptămână și nu corespunde vreunei reclame mai vechi, făcută de Irina înainte de a rămâne însărcinată.

Este de asemenea o imagine ce confirmă că top modelul rus și-a reluat munca. Ultima sa campanie publicitară a fost pentru firma de lenjerie de corp Intimissimi și a fost realizată de fotograful Rowan Papier.

Și iubitul său, Bradley Cooper, s-a întors la muncă. Este ceea ce a confirmat pe Instagram vedeta pop Lady Gaga, care va fi protagonista unei noi versiuni a filmului "A Star Is Born" (S-a născut o stea) care a făcut-o celebră pe Barbra Streisand.

Este vorba despre un remake al clasicului film muzical, în care Bradley Cooper nu numai că este protagonist, ci își face de asemenea debutul ca regizor, notează ABC.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…