Irina Tănase, de la Dragnea la fostul patron al Sensiblu, cel cu care l-ar fi înșelat când era în închisoare

Irina Tănase, de la Dragnea la fostul patron al Sensiblu, cel cu care l-ar fi înșelat când era în închisoare

Irina Tănase, cea care i-a fost iubită lui Liviu Dragnea timp de opt ani, l-a dat uitării pe fostul lider politic și și-a regăsit dragostea în brațele altui bărbat.

Partenerul Irinei este Roger El Akoury, un libanez în vârstă de 53 de ani, mai mare cu 23 de ani decât ea, scrie ziare.com .

Acesta este fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu și acționar majoritar al companiei farmaceutice A&D Pharma. Pe lângă alte afaceri prospere pe care le are, el este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest.

Afaceristul de origine libaneză a realizat una dintre cele mai mari tranzacții de pe piața pharma în 2017, fiind vorba despre 400 de milioane de euro, atunci când și-a vândut business-ul unui fond de investiții din Cehia care deține farmaciile Dr. Max, dar și casele de pariuri Fortuna. Roger a fost iubitul Annei Lesko, în urmă cu mai mulți ani.

arab

Irina și Dragnea s-au despărțit anul, iar presa a publicat la vremea respectivă o parte din stenogramele discuțiilor pe care aceasta le avea cu unu anume Paul, fost coleg de liceu, discuții cu temă sexuală.

IRINA: Ți-e dor de ț@#&le astea? Zi drept. Trec zilele astea pe la tine să mă f@#$i un pic

AMANTUL: Într-o zi când nu e T. (…) M-am gândit ce să zici. Zici că mergi la salon și vin și te iau eu prin spate și spui că a durat acolo. Dar să lași telefonul acasă, se prinde ăla de locații.

IRINA: O să văd cum fac să vin. Las mesaj că vine.

AMANTUL: OK.

(…)

AMANTUL: Iub, te-am regulat cum trebuie?

IRINA: Mi-e frică, e ăsta și mai dubios. Te sun imediat ca să nu mai vorbim aici. Că nu vreau să mai risc.

Dragnea și Irina erau împreună de 8 ani. Între ei este o diferență de 28 de ani, Irina avand 31 de ani, iar Dragnea 59 de ani.

Aceasta a declarat ulterior se simte o victimă a uneltirilor: „Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat“.

Aceasta nu-l pomenește direct pe Codrin Ștefănescu, dar aluzia este străvezie: „Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică. Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege. Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit. Nu poți să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani și să nu mai existe nici urmă de atașament“.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat