Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre fiica sa. Din ce face Irinuca bani în SUA: „Conduce un Mercedes GLC, 4x4”

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre fiica sa. Din ce face Irinuca bani în SUA: „Conduce un Mercedes GLC, 4x4”

Fostul milionar de la Izvorani, ajuns la azil după ce și-a pierdut toată averea, a dat detalii despre fiica sa, care locuiește în SUA. Irinuca are 17 ani și, chiar dacă se află departe de tatăl său, nu l-a uitat. Irinel Columbeanu a dezvăluit că aceasta a început să câștige propriii bani.

Invitat la podcastul ”Fiță cu Adiță”, fostul afacerist a povestit despre Irinuca și job-ul pe care îl are în SUA, acolo unde locuiește alături de Monica Gabor și soțul acesteia, Mr.Pink.

Irinel Columbeanu trăiește la azil de mai multe lune FOTO Adevărul

Deși duce o viață lipsită de griji, fiica lui Irinel Columbeanu, și-a dorit să câștige singură bani, motiv pentru care s-a angajat la un restaurant italian, scrie Cancan.

Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei. S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză.”, a povestit fostul milionar.

Deși nu mai duce o viață de lux ca înainte, Irinel Columbeanu a recunoscut sincer că se simte, în continuare, un om norocos, chiar dacă a pierdut o avere.

Mă consider un om norocos pentru că sunt sănătos și liber. Banii i-am pierdut din cauza deciziilor proaste pe care le-am luat atunci. Putea să-mi dea Dumnezeu mai multă minte, dar nu mi-a dat..”

Detaliul neștiut despre Irinel Columbeanu. Unde s-a angajat prima dată și ce studii are fostul miliardar

Personaj monden controversat, Irinel Columbeanu, ajuns în sapă de lemn după ce a tocat toată averea, este un intelectual la bază. Puțină lume știe ce studii are fostul milionar aflat în atenția opiniei publice datorită relațiilor cu femei mult mai tinere decât el.

Conform diplomei sale de absolvent al Institutului Politehnic Român, profesia de bază a fostului milionar este cea de inginer. Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a absolvit Facultatatea de Electrotehnică din Cadrul Facultății București, scrie click.ro .

Mai mult decât atăt, fostul milioanr care acum trăiește la azil, a fost un student sârguincios. El a absolvit cu 10. Ulterior, cu diploma de inginer în buzunar, Irinel Columbeanu s-a angajat la Institutul de Nutriție și Îngrășăminte din Balotești.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat