Irinel Columbeanu nu duce lipsă de admiratoare la azil: „Sunt niște domnișoare care vor să vină să mă vadă” | VIDEO

Irinel Columbeanu nu duce lipsă de admiratoare la azil: „Sunt niște domnișoare care vor să vină să mă vadă” | VIDEO

Fostul miliardar de la Izvorani s-a mutat de circa o lună la un azil de bătrâni din Ghermănești, unde și-a petrecut ultimii ani din viață regretata creatoare de modă Zina Dumitrescu. Se pare că Irinel Columbeanu a fost vizitat de mai multe persoane, printre care se numără și fosta lui iubită, Oana.

Starea de sănătate a fostului om de afaceri s-a înrăutățit, în special după ce a suferit două accidente vasculare cerebrale. Astfel, a hotărât că este momentul să se mute la un azil de bătrâni, unde să fie îngrijit.

Deși nu se gândea că va ajunge vreodată la azil, Columbeanu susține că nu îi pare rău că lucrurile s-au așezat în acest fel. Mai mult decât atât, el are în continuare planuri mari. Conform spuselor sale, vrea să scrie o carte și să revitalizezeproiectul pe care l-am avut cu cimentul de la hotelul din Predeal”.

Irinel Columbeanu a fost vizitat de fosta lui iubită mai tinerică, Oana. Foto Captură video YouTube

Totodată, fostul om de afaceri a mărturisit recent că a fost vizitat de fosta lui iubită mai tânără, Oana, dar și de câțiva prieteni. În plus, unii l-au ajutat și cu bani, ținând cont de faptul că acesta traversează o perioadă destul de delicată din punct de vedere financiar.

În aceeași ordine de idei, Irina Columbeanu, fiica fostului miliardar, i-a trimis 200 de dolari.

Aflându-se în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Columbeanu a dezvăluit că de curând „au mai apărut” câteva domnișoare în peisaj, care i-au spus că își doresc să vină să-l vadă.

Au mai apărut, dar mie îmi place să fiu discret. Și nu numai din România, chiar și din America. Sunt niște domnișoare care vor să vină să mă vadă acolo, le-am spus: Cu mare plăcere, oricine mă poate vizita. Nu sunt permise vizitele seara, după ora 19”, a afirmat Irinel Columbeanu.

De asemenea, fostul miliardar a dezvăluit că a vorbit prin mesaje cu Romanița Iovan și, pentru moment, în afară de ea și de fosta soție, Monica Gabor, nimeni nu s-a mai interesat de el.

În legătură cu artista Anna Lesko, fostul om de afaceri a declarat că o urmărește pe rețelele de socializare.

Am mai primit niște postări de-ale ei la care m-am uitat, ăsta a fost singurul mod de a comunica, dacă această modalitate poate fi considerată așa. Nu vreau să-i fac niciun proces de intenție”, a mai spus Columbeanu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat