Ironii la adresa lui Dan Șucu după umilința Rapidului. „Aici nu e mobilă”

Ironii la adresa lui Dan Șucu după umilința Rapidului. „Aici nu e mobilă”

Rapid a fost învinsă de Farul cu un rezultat șocant, 7-2. Analiștii TV Florin Răducioiu și Basarab Panduru au încercat să găsească o explicație pentru dezastrul suferit de echipa lui Adrian Mutu.

Dan Șucu a trăit cea mai mare umilință sâmbătă seara. Foto Rapid TV

Florin Răducioiu a comentat: „Rapid nu a existat pe teren din punct de vedere al atitudinii și ambiției. În deplasare nu este o echipă care sperie adversarii.

Proporțiile scorului sunt incredibile. Nu mă așteptam ca Rapid să ia atâtea goluri. Jocul de ansamblu al echipei, viziunea lui Hagi au făcut mai tot timpul diferența în acest campionat. Acțiunea primului gol al Farului este o capodoperă, chiar dacă ei au deschis scorul din penalty. Meciul a fost într-un sens unic ”, a declarat Florin Răducioiu la Prima Sport.

Au fost țepeni

Basarab Panduru a fost și mai dur, ironizându-i pe giuleșteni și pe principalul acționar al acestora, Dan Șucu. „Mă întrebi dacă e blat? Nu pot face asemenea afirmații! Dacă cei de la Rapid veneau de la București la Constanța pe jos, tot nu veneau așa țepeni! Au fost țepeni în prima repriză! Nu puteau face nimic.

Să se prezinte în halul ăsta? Dar să nu-i luăm din merite Farului, care a jucat excepțional, dincolo de spațiile lăsate de Rapid. Pe mine mă surprinde că Șucu nu spune nimic și nu intră. Șucu trebuia să se gândească că aici nu e mobilă și că astfel de lucruri se întâmplă în fotbal!”, a spus și Basarab Panduru, la Orange Sport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Florin Călinescu și viața la țară: „Am o gospodărie cu multe animale, dar iedul l-am dat că se ținea de rele“

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep