Își bănuia soția de infidelitate și a făcut un test ADN copilului. Niciunul nu este părintele biologic

Își bănuia soția de infidelitate și a făcut un test ADN copilului. Niciunul nu este părintele biologic

Într-o poveste plină de răsturnări de situație și de o dinamică familială neașteptată, doi părinți au trecut printr-un roller coaster al emoțiilor, după ce au descoperit ceva ce nu știau până la acel moment despre copilul lor, relatează Your Tango.

Cuplul a acționat în judecată unitatea spitalicească. Foto: Arhivă

Bărbatul credea că soția l-a înșelat și că nu este tatăl copilului pe cre-l creștea, așa că a ales să facă un test de paternitate pentru a afla adevărul. Când testul de paternitate a confirmat îngrijorarea bărbatului, soția sa a insistat că nu l-a înșelat niciodată, așa că a hotărât să facă și ea un test.

Surpriza imensă a fost că testul efectuat de mamă a reieșit faptul că micuțul nu era nici al ei.

După ce a aflat povestea celor doi prin intermediul rețelei de socializare Instagram, utilizatorul Twitter Saint Zoe a vorbit despre încercarea prin care a trecut cuplul.

Întrucât niciunul dintre cei doi nu era părintele real, aceștia s-au gândit că spitalul le-a schimbat copilul și au hotărât să acționeze în judecată unitatea spitalicească.

Imaginați-vă că ați crescut un copil timp de 5 ani, dar acum vreți să vă luați copilul real, însă nu mai vreți să renunțați nici la acesta”, se arată într-o postare publicată pe Twitter de Saint Zoe.

Internauții au fost șocați că o astfel de greșeală a putut avea loc într-un moment atât de important pentru părinți, mai ales pentru o femeie care tocmai născuse.

Mamele de pe rețeaua de socializare Twitter și-au povestit experiențele, unele dintre ele susținând că nu și-au mai luat ochii de la bebeluși după ce au născut.

Altele au fost de părere că acest lucru ar fi fost absolut posibil, deoarece au petrecut ore întregi după naștere fără să-și vadă copilul până când efectul anesteziei și al medicamentelor a dispărut.

„Trebuie să-și adopte copilul biologic”

Și-au găsit fiica biologică”, a scris o femeie în secțiunea de comentarii a unei postări pe Instagram. „Era în plasament familial”.

Se presupune că părinții copilului, care a fost crescut de cuplu, nu erau „cei mai buni” și au fost anchetați de serviciile de protecție a copilului.

Oricât de nebunesc ar suna, ei trebuie acum să-și adopte copilul biologic (ceea ce sunt în curs de a face)”, se mai arată în actualizarea de pe Instagram. „De asemenea, ei păstrează și copilul non-biologic”

În ceea ce privește procesul, cuplul a primit aproape 2 milioane de dolari din partea spitalului. „Voiau doar să se termine cu toată această încercare”, conform actualizării.

Soțul și soția rămân împreună, iar el și-a cerut scuze pentru că s-a îndoit vreodată de ea". Cei doi „nu-și vor face publice adevăratele identități și se mută din orașul în care locuiesc în prezent”.

Din fericire, se pare că au reușit să se întâlnească cu fiica lor biologică.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”