ISIS tocmai a publicat o fotografie a presupușilor autori ai atacului de la Moscova

ISIS tocmai a publicat o fotografie a presupușilor autori ai atacului de la Moscova

Statul Islamic (ISIS) a difuzat sâmbătă o fotografie despre care spune că îi înfățișează pe cei patru autori ai sângerosului atac armat soldat cu cel puțin 143 de morți într-o sală de concerte de la periferia capitalei ruse Moscova, a anunțat agenția de știri Amaq a grupării militante într-un comunicat pe Telegram, transmite Reuters.

Atac terorist la MoscovaFoto: Kommersant Photo Agency / ddp USA / Profimedia

„Atacul vine în contextul unui război violent între Statul Islamic și țările care luptă împotriva islamului”, a adăugat agenția Amaq în respectivul comunicat, care citează surse de securitate.

Statul Islamic a revendicat vineri seară responsabilitatea pentru atac, dar au existat indicii că Rusia urmărește o legătură cu Ucraina, în ciuda negărilor ferme ale oficialilor ucraineni că Kievul ar avea vreo legătură cu acest atac.

Autoritățile ruse au anunțat sâmbătă că au arestat 11 persoane, inclusiv patru suspecți înarmați, în legătură cu atacul.

Atacul armat de la concertul de la Crocus City Hall s-a soldat cu cel puțin 143 morți și peste 100 de răniți, mulți în stare critică, potrivit autorităților ruse

Statele Unite au spus că aveau informații că se pregătește un atentat la Moscova și că le-au comunicat Rusiei la începutul acestei luni.


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”