IȘMB a publicat Broșura pentru admiterea în liceu

IȘMB a publicat Broșura pentru admiterea în liceu

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a publicat pe site (ismb.edu.ro) Broșura pentru admiterea în învățământul liceal și profesional, inclusiv dual.

Sursa foto: ismb.edu.ro

* Broșura pentru admiterea în învățământul liceal și profesional — AICI

Potrivit unui comunicat de presă al IȘMB, materialul cuprinde informații referitoare la admiterea în învățământul liceal, învățământul profesional, învățământul dual și reprezintă un ghid util atât pentru absolvenții clasei a VIII-a, cât și pentru părinții acestora, în vederea orientării școlare pentru clasa a IX-a.

Broșura este editată de IȘMB prin Comisia de admitere a municipiului București și va fi distribuită gratuit absolvenților clasei a VIII-a din anul școlar 2016 — 2017.

"În sprijinul informării cât mai exacte a elevilor și a părinților acestora cu privire la oferta educațională existentă la nivelul unităților de învățământ liceal, de stat și particulare, Inspectoratul Școlar al Municipiului București împreună cu Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret, organizează în perioada 16 — 19 mai, între orele 16,00 — 18,00, în Parcul Tineretului (intrarea Colegiul Național "Gheorghe Șincai"), Târgul Oferta Educațională. La sesiunile de informare vor fi prezenți membrii Comisiei Municipale de Admitere care vor răspunde solicitărilor participanților", precizează sursa citată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria