IŞMB anunţă scoaterea la concurs a 255 de posturi de directori şi directori adjuncţi de unităţi de învăţământ

IŞMB anunţă scoaterea la concurs a 255 de posturi de directori şi directori adjuncţi de unităţi de învăţământ

Un număr de 255 de posturi de directori şi directori adjuncţi de unităţi de învăţământ din Capitală vor fi scoase la concurs în sesiunea ianuarie-aprilie, a anunţat marţi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, într-un comunicat.

"Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti anunţă organizarea Concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi de director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Bucureşti - sesiunea ianuarie-aprilie 2022. Concursul pentru ocuparea acestor posturi vacante se organizează în baza Metodologiei privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, aprobată prin OME nr. 4597/2021, cu modificările şi completările ulterioare", afirmă sursa citată.

Lista posturilor vacante în unităţile de învăţământ din Municipiul Bucureşti este publicată pe site-ul www.ismb.edu.ro, la secţiunea "Concurs directori - sesiunea ianuarie-aprilie 2022".

Potrivit IŞMB, în perioada 19-25 ianuarie vor fi depuse dosarele de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată, iar între 26-28 ianuarie se va face evaluarea acestora.

Pe 31 ianuarie se va afişa lista candidaţilor admişi la evaluarea dosarelor, iar pe 1 februarie se vor putea depune solicitările de analiză a cauzelor şi remedierea eventualelor erori la etapa de înscriere în platforma informatică.

În zilele de 2 şi 3 februarie se vor remedia "eventualele erori" la etapa de înscriere, iar pe 4 februarie va fi afişată lista candidaţilor admişi la evaluarea dosarelor.

Proba scrisă va avea loc pe 18 februarie şi tot în aceeaşi zi vor fi afişate rezultatele. Contestaţiile în urma probei scrise vor putea fi depuse în zilele de 18 şi 19 februarie.

Afişarea rezultatelor finale după rezolvarea contestaţiilor se va face pe 22 februarie.

Candidaţii care nu au putut susţine proba scrisă pe 18 februarie din cauză că se vor afla în izolare şi carantină vor putea susţine proba scrisă pe 4 martie şi în aceeaşi zi vor afla rezultatele.

Contestaţiile se vor depune în zilele de 4 şi 5 martie şi tot atunci vor fi afişate rezultatele după contestaţii. Proba de interviu se va susţine în perioada 16-25 martie, iar contestaţiile la această probă între 17 şi 29 martie. Pe 29 martie se vor afişa rezultatele finale ale concursului.

Pe 31 martie se vor valida rezultatele finale, iar pe 4 aprilie se vor emite deciziile de numire care vor intra în vigoare la 18 aprilie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA